JS Trailers logo

Onderhoud & herstelling

Betrouwbaar op weg.

Aanhangwagens verkopen is een begin maar er hoort meer bij, service is al minstens even belangrijk als de verkoop, daarom hebben we sinds de oprichting van ons bedrijf hierop verder gebouwd en is JSTRAILERS verder uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en magazijn om uw aanhangwagen zo vlug en goedkoop mogelijk te herstellen.

Vakkundige onderhoud door geschoolde medewerkers

Het regelmatig onderhouden van uw aanhangwagen is essentieël voor een lange levensduur. De geremde aanhangwagens moeten ook elk jaar naar een technische controle dus daar wordt uw aanhangwagen al grondig getest. Wij staan dan ook klaar om deze na afkeuring te herstellen en klaar te maken voor de herkeuring. Een preventief onderhoud om afkeuring te voorkomen is misschien nog beter, daar beslist U uiteraard zelf over.

Snelle herstellingen zodat u terug op weg kan.

Dankzij onze ruime voorraad onderdelen en geschoolde medewerkers zijn wij in staat om alle herstellingen in de kortst mogelijke tijd af te handelen. De meeste slijtageonderdelen van onze eigen merken zoals remschoenen, remkabels, lichten, oploopremmen,... hebben we op voorraad, daardoor kan de herstelling die op de brug staat onmiddelijk afgewerkt worden, geen extra wachttijden omdat we onderdelen moeten bestellen dus ook geen extra werkuren die duur zijn, Time is money, hoe minder werkuren we er aan bezig zijn hoe goedkoper wordt het voor U als eindklant

 

Remtestbank voor afregeling en controle

De geremde aanhangwagens beschikken over een 'mechanisch oploopremsysteem'. De oplooprem schuift in bij het remmen, de remkabels trekken de remschoenen open en de remschoenen komen tegen de trommels. Hoe harder je remt met het trekkend voertuig hoe harder de remkabels worden opgetrokken, hoe harder de aanhangwagen gaat remmen. Deze remkracht wordt getest in een remtestbank. Uiteraard zijn de remmen super belangrijk van uw aanhangwagen daarom hebben we een remtestbank die ook uit de grond komt, hierdoor kunnen we dezelfde druk realiseren zoals in werkende omstandigheden met beladen aanhangwagens.

Geen tijd om naar de technische controle te gaan?

Als U een aanhangwagen heeft van JSTRAILERS gaan we ook voor een full service. We kunnen uw aanhangwagen ook aan de technische controle aanbieden voor U. Na het maken van een afspraak gaan we uw aanhangwagen in orde zetten voor schouwen en kunnen we ook schouwen voor U. Niets dan voordelen voor U als eindklant, uw trailer staat in orde, geen werkuren verloren door aan de schouwing te gaan aanschuiven en 100% garantie dat uw trailer weer een jaar mag verder rijden met een groene schouwingskaart.
JS Trailers logo

JS Trailers is uw partner voor hoogwaardige aanhangwagens, zowel ongeremde als geremde modellen. Meer dan verkopen alleen.

maandag tot vrijdag:
van 7.30 uur tot 12.00 uur van 13.00 uur tot 18.00 uur
of op afspraak

zaterdag: van 8.30 u tot 12 uur
zon- en feestdagen gesloten.

vakantiedagen 2024

1 tot 4 mei 2024

9 tot 11 mei 2024

21 tot 28 juli 2024

15 tot 18 augustus 2024

1 tot 3 november 2024

 

Openingsuren